In 2018 organiseren we elke tweede zondag van de maand een “stemmig” concert.

De gerestaureerde (deels) Romaanse Onze Lieve Vrouw Geboortekerk van Oostham vormt hiervoor het prachtige decor.

Rode draad doorheen al deze concerten is de vocale inslag: de stem staat telkens weer centraal. Van jong tot oud, bekend of onbekend, solistisch of grote groep, klassiek of lichter genre,... alles komt aan bod.

 

Ontdek elke maand iets nieuw of kom misschien een oude bekende tegen.

(op de foto klikken voor het interieur)

11 november: Les Voix Perdues

 

Bart Pilate, Koen Herweyers, Hugo Van Dyck en Steven Daeseleire vormen al 15 jaar samen Les Voix Perdues, simpelweg omdat ze samen muziek wilden maken. Al kozen ze ervoor om uit te pakken met straffe liederen uit en over de Eerste Wereldoorlog. Ook al was deze keuze helemaal niet evident, ze kregen al snel de smaak te pakken van de afwisselend dreigende, bijtende en zalvende poëzie over jongens aan het front, maar evengoed door de liederen over de thuisblijvers, de vaders en moeders van ongelukkigen die vochten voor het vaderland.

 

 

Voor inkomkaarten mail naar:

tickets@rigolettokoren.be

of bel:

0478/01.86.04

9 december: Laïs

 

Laïs, een belgische folkgroep met drie zangeressen uit Kalmthout, is al lang geen onbekende meer. Tijdens de intieme kerktour 2018 brengen ze zoals steeds liedjes die voorzien worden die zo gesmaakte, geheel en al unieke en wonderbare Laïs-toets.

“Ze ogen speelser, natuurlijk en aantrekkelijker dan de Spice Girls. Bovendien kunnen zij zingen. Als ze de drie mondjes a capella open doen, hangen niets dan hemelse klanken in de lucht. Ze vormen zelfs het mooiste trio dat ooit op de Vlaamse folkscène heeft postgevat.

 

Voor inkomkaarten mail naar:

tickets@rigolettokoren.be

of bel:

0478/01.86.04

 

27 januari 2019: Voice Male

 

Na ruim twintig jaar zet Vlaanderens bekendste a capella groep er een punt achter.

Dat vieren ze met een korte en krachtige afscheidstournee: Voice Male Exit!

Voor één van hun laatste optredens komen ze in Ham langs, dus grijp je kans als je hen nog een laatste keer aan 't werk wil zien en horen !

 

 

Voor inkomkaarten mail naar:

tickets@rigolettokoren.be

of bel:

0478/01.86.04

Binnenkort komen hier de foto's van de voorbije concerten. Kom dus zeker nog eens terug kijken!